ДІЄТА😱 - мабуть усі хто худне зіштовхувалися із цим страшним словом....

ДІЄТА😱 - мабуть усі хто худне зіштовхувалися із цим страшним словом....

Дата:

Категорія:

Автор:

11.07.20

Про дієти


Дієти показують на телебаченні, публікують у журналах та на сайтах, блогери радять їх своїм підписникам і майже у 99,9% вказують: «ця дієта підійде абсолютно усім! Ось подивіться на фото ДО та ПІСЛЯ», після таких слів багато хто кивнув головою і пішов їсти тільки умовний рис чи гречку.
Але це не завжди вірно‼️

Дозвольте пояснити…
У кращому випадку ми схуднемо, у гіршому отримаємо проблеми зі здоров’ям.

Дієта - це особливий режим харчування і склад раціону, який впроваджується для лікування або профілактики захворювання чи корекції маси тіла. На відміну від призначеної лікарем дієти у зв’язку із лікуванням або профілактикою захворюваннь, на дієтах для похудання жити НЕ МОЖНА!

Дієта - не є правильним харчуванням!
Для здорової людини дієта – це обмеження у речовинах (продуктах, випивці і д.т.), які вона споживає у буденності. Вона є завжди стресом для організму, і якщо неправильно підібрана, то ніхто не гарантує, що після похудання та завершення дієти організм не вирішить набрати вагу знову.

А тепер найголовніше…
Якщо ми, нерозуміючи нічого у дієтології, самі собі призначаємо дієту, або постійно живемо на одній дієті то разом із схудненням до нас можуть прийти проблеми із шлунково-кишковим трактом, із шкірою, нервовою системою і т.д..

Не потрібно далеко ходити, є усім відома телепередача «Зважені та Щасливі», на якій люди за допомогою жорстких дієт та фізичних навантажень за лічені місяці скидують десятки кілограм...
Але мало хто згадує про хвороби та смерті, які спіткали учасників після проекту.

Тому ми ведемо розділ «про дієти», щоб розповісти про них, про їх позитивні та негативні сторони, про безпеку їх застосувань та ще багато чого цікавого.

 

Більше на сайті Center of Dietology: cod.in.ua

Сenter of Dietology – код Вашого здоров’я🍎

Коментарі

306 views

"Для залишення коментарів увійдіть в систему"

icon