Кето дієта або чи можна схуднути і їсти жири?

Кето дієта або чи можна схуднути і їсти жири?

Дата:

Категорія:

Автор:

08.08.20

Про дієти

На тлі популярності цієї дієти, потрібно розповісти про її плюси, мінуси та з чим зустрінемось якщо буде нею користуватися!

✅Перш за все потрібно сказати, що кето дієта – це раціон з вмістом великої кількості жирів, білків та з мінімальною кількістю вуглеводів.

✅Сівши на дану дієту вас очікує, напевно всіма бажана, втрата ваги.) Можна сказати, що тіло перетворюється на "машину зі спалювання жиру".

✅Ви втрачаєте вагу, при цьому не голодаючи. Спалювання жиру значно збільшується, тоді як рівень інсуліну — гормону, що накопичує жир, — значно падає.

Більше 30-ти наукових досліджень довели, що у порівнянні з іншими дієтами, низьковуглеводні найбільш ефективні для втрати ваги.

✅ Коли ваше тіло спалює жир 24/7, воно має постійний доступ до накопиченої енергії, значно зменшуючи відчуття голоду. Це дозволяє легко їсти менше і втрачати зайву вагу — просто дочекайтеся почуття голоду, перш ніж вживати їжу.

✅ Існує багато досліджень, які доводять, що низьковуглеводні дієти скорочують ризик серцево-судинних захворювань, покращують артеріальний тиск, рівень цукру в крові та інсуліну.

Це все добре, але потрібно пам’ятати, що це дієта і вона несе обмеження для організму!

❗️Вуглеводи — основна причина жиру і швидкого збільшення ваги, але водночас і основне джерело енергії.

❗️Споживання білків при мало не повній відсутності вуглеводів може привести до зменшення кальцію в кістках і виведенню з організму корисних речовин.

❗️Може підвищитись холестерин і тим самим пошкодити нирки.

❗️Якщо довго не вживати вуглеводи, то у вас просто не буде енергії, кілограми дуже швидко повернуться назад.

Також потрібно враховувати, що перші 2-3 тижні ви будете ходити в "як в тумані" оскільки велика кількість енергії до мозку просто не буде доходити.

 

Більше на сайті Center of Dietology: cod.in.ua

Зробімо світ здоровішим 😉

 

Сenter of Dietology – код Вашого здоров’я🍎

Коментарі

289 views

"Для залишення коментарів увійдіть в систему"

icon