Програма курсу нутриціології онлайн
Професійного рівня

На даний час, вказаний рівень курсу в розробці. Про його початок, ми вас додатково поінформуємо.

Кожен з цих курсів є самостійним спрямування у нутриціології, кожен нутриціолог, після проходження курсу EQF 3, Базового рівня, має фундаментальні знання у кожній з цих галузей, проте саме поглиблення знань дозволяє розвиватися як експерту та професіоналу у сфері нутриціології.

Вікові особливості

План семінару:

  1. 1. Розкриття суті харчування дітей;
  2. 2. Методи харчування дитини;
  3. 3. Проблеми здоров'я у дітей;
  4. 4. Поділ харчування за віком до досягнення повноліття;
  5. 5. Проблематика харчування дитини;
  6. 6. Корекція раціону дитини відповідно до стану здоров'я;
  7. 7. Важливі цикли у розвитку дитини;
  8. 8. Вітамінний та мінеральний склад у організмі дитини;
  9. 9. Розвиток харчових цінностей;
  10. 10. Розвиток навичок здорового харчування;
  11. 11. Психологія харчування дитини;
  12. 12. Розкриття суті харчування літніх осіб;
  13. 13. Методи та способи харчування;
  14. 14. Супутні проблеми здоров'я літніх осіб та їх вплив на харчування;
  15. 15. Проблеми здоров'я та корекція раціону відносно них;
  16. 16. Щаслива старість харчування;
  17. 17. Психологія та цінності харчування літніх осіб;
  18. 18. Життєві цикли літніх осіб;
  19. 19. Підбір калоражу літньої особи та особливості;
  20. 20. Усунення хворобливих станів у літніх осіб;
  21. 21. Насичення організму вітамінами та мінералами;
  22. 22. Психологія харчування у осіб поважного віку.

Особливості здоров'я

План семінару:

  1. 1. Суть проблем здоров'я;
  2. 2. Проблеми що виникають через харчування;
  3. 3. Проблеми не пов'язані з харчуванням, що впливають на нього;
  4. 4. Проблеми, що лише дотикаються до харчування осіб;
  5. 5. Проблеми зі здоров'ям, пов'язані із ЖКТ;
  6. 6. Проблеми зі здоров'ям, пов'язані із нирками;
  7. 7. Проблеми зі здоров'ям, пов'язані із легенями;
  8. 8. Проблеми із статевою і гормональною системою;
  9. 9. Проблеми зі здоров'ям, пов'язані із видільною системою;
  10. 10. Проблеми зі здоров'ям, пов'язані із ротовою порожниною;
  11. 11. Алергічність осіб та алергени;
  12. 12. Післяопераційні періоди;
  13. 13. Посттравматичні періоди;
  14. 14. Типи та методи харчування відповідно до хвороб;
  15. 15. Дієтолог чи нутриціолог, де межа розподілу?;
  16. 16. Хвороби, які можна контролювати харчуванням;
  17. 17. Хвороби, що усуваються харчуванням;
  18. 18. Психологія харчування людини;
  19. 19. Психологія хвороби та обмеженнь;
  20. 20. Впровадження харчових навичок у життя.

Спортивна нутриціологія

План семінару:

  1. 1. Проблематика спортивної нутриціології;
  2. 2. Спортивна фармакологія та харчування;
  3. 3. Відмінності у харчуванні при застосуванні та без застосування фармакології;
  4. 4. Психологія вибору спортсменами свого шляху;
  5. 5. Корекція раціону;
  6. 6. Проблеми зі здоров'ям у спортсменів;
  7. 7. Контроль здоров'я та харчування;
  8. 8. Дисциплінованість прийому їжі та сну;
  9. 9. Стрес та харчування;
  10. 10. Харчові добавки, БАДи та вітамінізація і мінералізація організму;
  11. 11. Психологія сну спортсмена;
  12. 12. Підготовка до виступів у силових видах спорту;
  13. 13. Підготовка до виступів у легкій атлетиці;
  14. 14. Підготовка до виступів у боротьбі;
  15. 15. Психологія підготовки;
  16. 16. Проблематика застосування сторонніх препаратів та вплив на здоров'я;
  17. 17. Корекція раціону після виступів та після завершення спортивного шляху;
  18. 18. Психологія завершення спортивної кар'єри;
  19. 19. Перебудова організму у станах від початку занять спортом до їх закінчення;
  20. 20. Мінімізація впливу на здоров'я харчування та надмірних навантажень;
  21. 21. Психологія вихідного дня та релаксивні техніки спортсмена.

Зареєструйтеся на сайті та отримайте корисні методики, якими ми користуємось під час навчання та консультацій!

Або

Для додаткової інформації зв’яжіться із нашими менеджерами!

Часті запитання

  • Test

    test

icon